Fantastisk udsigt.

Campingpladsen ligger helt ud til stranden på nordøst-siden af Samsø, på et naturskønt område lige ved de smukke Nordby Bakker.
Fra en stor del af pladsen har man en storslået udsigt over havet og landskabet omkring Nordby.

Plads til alle.

Familier med børn oplever et nærvær som er svært at finde på en travl hverdag – her er tryghed og den store plads giver børn rum til at skabe nye venskaber ved legepladsen, boldbanen eller den gratis minigolfbane. Dette giver en ro som ikke findes mange steder.

Det gør også at alle er velkommen – familier, par, singler og seniorer.

Faciliteterne er af ældre dato, men fungerer og er rene. Der er fri køle- og fryseservice, opholdsrum med TV, grill, vaskeri, udlejning af cykler og den flotte sandstrand, som er ideel til badning, sejlads og vandsport.
På pladsen er der en lille grøntsagsbod, men hvis der skal handles dagligvarer skal man til Mårup, som ligger knap 4 km væk. I det hyggelige Nordby (1 km væk) er der restauranter, det gule klokketårn, gadekæret og lækre is-butikker.

Hvilken plads passer bedst?

Klitgård Camping´s fortrin er den fantastiske udsigt – over havet, øen eller begge dele. Alle hvor man siger ”det her er også en god plads”. Men der er også mere alm. pladser og uanset hvad man vælger er der god plads med fred og ro hele døgnet.