Smukke områder.

Naturen favner vidt på Samsø. Du har nærmest hele Danmarks natur koncentreret på ganske få kvardratkilometer. Øen er så varieret i dens naturoplevelser, at man næsten ikke tror det er muligt.

Ved Klitgården Camping har du høje skrænter med brede badestrande.

Mod nord ligger Nordby Bakker med en storslået fauna. Der er så mange naturligt voksende blomster, så det ikke tager lang tid at plukke den flotteste buket.

Der hvor Samsø er smallest er der hede, hvor lyngen står med sin flotte lilla farve. Lige nedenfor ved Langøre er der indsøer – nærmest et marskområde.

Kilometer af badestrande.

Samsø har kilometerlange strande. Der er derfor ikke problemer med overfyldte strande – du kan nemt finde dit helt eget sted.

Kyststrækningen varierer rigtig meget, så der er mulighed for aktiviteter af enhver slags. Nogle steder er der brede lavvandede områder, der gør det attraktivt for børnefamilier, imens der er stenede områder der gør det til et fiskeparadis. De brede strækninger giver mulighed for fysiske aktiviteter for hele familen.

Fordelen ved ferie på en ø som Samsø er, at du altid hurtigt og nemt kan flytte dig til et bedre opholdssted i forhold til vind og vejr.