Livet på Samsø.

Det er noget helt specielt at bo på en ø, enten kan man lide det eller også kan man ikke. Det er både et nærmiljø, men også et miljø, hvor man kan få lov at passe sig selv.

Samsøs erhvervsliv består af mindre og mellemstore virksomheder inden for landbrug, småindustri, servicevirksomheder og turisme.

Samsø har både traditionelt og økologisk landbrug. Mange varer fragtes fra Samsø, så der findes flere transport-virksomheder, der fragter til både Sjælland og Jylland. Samsø har også gang i sin egen vinproduktion.

Øens friske råvarer.

Der er et hav af gårdbutikker og vejboder på Samsø. De er både hyggelige at handle ved, og så får du de friskeste råvarer. Samsøs placering i havet giver et mildt klima, der giver gode betingelser for dyrkning af næsten alle slags grønsager. Så du kan finde grønsager efter årstidernes høst, men også mange loppefund.

Nærvær og ro.

På Samsø bliver der hygget om dig. Samsingene er gæstfri og tager godt imod øens gæster.
Der er noget ved øen der gør, at man automatisk kommer ned i tempo, når man lander på Samsø. Så der er gode chancer for at få en ferie, hvor alt stresset bliver lagt på hylden og trække vejret en ekstra gang.