Nærvær.

På Samsø bliver der hygget om dig.
Samsingene er gæstfri, og er kendt for at tage godt imod øens gæster.

Øen i sig selv er familievenlig, og børn færdes på egen hånd uden problemer. Trafik er der ikke meget af, så øen er en fornøjelse at opleve fra cyklens saddel.
Nærvær føles i øens atmosfære hvor Samsingene er parate til at byde Jer velkomne, år efter år.

Back to Basics.

Med Back to Basic mener vi: tilbage til det naturlige.
Det er jo ikke fordi, der ikke er mulighed for højteknologiske oplevelser, men det er måske ikke lige det man tager til Samsø for.

Stemningen og livet er måske mere jordnær, end de fleste andre steder. Det er det primitive campingliv, hvor du er tæt på naturen, der er en af de store oplevelser på øen.

Familien i centrum.

På Klitgård Camping og Samsø er der luft og rum til hele familien. Der er tid til at være sammen – tid til at hele familien laver noget sammen.

Det afstressende ø-miljø giver plads til både de små og store oplevelser. Her betyder det ikke så meget, om man bruger hele dagen på at spille kort, eller man tager på opdagelse på cykel øen rundt. Det er nærværdet der tæller, og det er den følelse man bliver bidt af på Samsø.

Slow down.

Der er noget ved øen der gør, at man næsten automatisk får en “slow down” følelse, når man lander på Samsø.

Tempoet er simpelhen langsommere på Samsø, så der er alle chancer for at få en ferie, hvor alt stresset bliver lagt på hylden. Det ligger i naturen, menneskerne og aktiviteterne på Samsø, og det får en til at trække vejret en ekstra gang.